Solcellebatteri fra Sonnen

Den bedste batteriløsning fra den tyske producent Sonnen kan købes hos Billigsolceller!

Da vi er officiel forhandler af solcellebatterier fra Sonnen, er du sikret markedets bedste priser. Sonnen er branchens Mercedes og de producerer markedets bedste og mest effektive batterier. De er også klart de flotteste, som betyder noget, hvis du vil have den til at hænge frit fremme i bryggerset eller i stuen, for eksempel. Producenten er som nævnt garant for topkvalitet og batterierne er bygget til at kunne levere imponerende 10.000 cyklusser (op- og afladninger). Kontakt os allerede i dag for at høre mere om Sonnens produkter – eller fortæl at du bare har besluttet dig for at få det bedste af det bedste. 

Solcellebatterier fra Sonnen er innovative og indeholder den nyeste teknologi. Batterierne er af den intelligent type, hvilket vil sige, at de benytter data fra forbrugmønstre og vejrudsigter, så din tørretumler, vaskemaskine, opvaskemaskine o.s.v. startes, når der er de bedste forhold til det – når solen skinner.Naturligvis skal tøjet tørres når det ligger i tørretumbleren, så Sonnenbatteriet- og inverteren er så smart indrettet, at man kan forudprogrammere en prioritet i den; fortælle den at den først skal tømme batteriet, dernæst se om der er strøm fra cellerne på taget og er der ikke det, på en mørk gråvejrsdag, så skal den som sidste mulighed gå på elnettet og købe strøm til opgaven.

Markedets mest effektive og flotteste batteri

Med et solcellebatteri fra Sonnen vil du opleve, at egenudnyttelsesgraden af dit solcelleanlæg bliver op til fordoblet. Et batteri er en rigtig god ide, hvis man vil gemme strøm til aftentimerne, hvor vi traditionelt forbruger mest strøm.

Med et solcellebatteri fra Sonnen kan du spare rigtig mange penge på din elregning. Du vil samtidig kunne bevare dit solcelleanlægs producerede elektricitet til andre tidspunkter på døgnet, hvor solen ikke er fremme. Hvis du ønsker, at vi skal lave et uforpligtende tilbud med beregning på dit hus, så ring til os.

Introduktion til Sonnen

Spar penge på elregningen

Made In Germany

Billigsolceller har fokus på kvalitet og æstetik. Vi synes selv, at det er vigtigt at huset ser så pænt ud som muligt med solceller på taget og en inverter i bryggerset. Derfor udgøres vores tilbud af pæne sorte, monokrystallinske solcellerpaneler, en nydelig tysk inverter fra Steca samt montagesystem fra tyske Schletter – selvfølgelig sammen med et flot lithium-batteri fra Sonnen. Dermed har vi sammensat nogle pakker med solcellebatteri, som er karakteriseret ved høj kvalitet og effektivitet, en stabil ydelse samt tysk grundighed og pålidelighed med stort hensyn til det æstetiske.

Ønsker du at se hvordan en anlæg køre kan du se mere her  Brugernavn og password er “demo”

Intelligent batteriteknologi

Analyse af forbrugsmønstre