Billige solcelleanlæg

Hos billigsolceller.dk finder du et bredt udvalg af billige solcelleanlæg i høj kvalitet. Her kan du se de solcelleanlæg vi tilbyder. Og hvad de koster.

Solcelleanlæg er det, vi er mestre i. Vi tilbyder dem i alle størrelser, fra de helt billige solcelleanlæg til de store forkromede anlæg til industri. Vi har stor erfaring med projektstyring, opsætning og installation af anlæg til private, erhverv samt til det offentlige. Vi ved også en hel masse om hvilke varemærker, der holder det de lover og det er supervigtigt for dig, som forventer dit anlæg, holder i mindst 20 år.

Vi tilbyder landsdækkende montage og service af høj faglig kvalitet, så når du vælger os som leverandør, er du sikker på at nå i mål med et godt resultat.

Billige solcelleanlæg til private boliger uden batteri

Der er en solcelleløsning til næsten alle hus- og forbrugsstørrelser. Størrelsen afhænger i høj grad af hustype, hvornår og hvordan husets tag er bygget, din families størrelse, om du har elbil, varmepumpe med videre. Fortæl os hvad du bor i, så laver vi et godt tilbud til dig.

Billige solcelleanlæg til private boliger med batteri

Med et lithium batteri kan du flytte dagens energiproduktion hen til den tid,  du har brug for energien. En batteriløsning hæver solcelleanlæggets effektivitet meget. Du kan blive næsten selvforsynende, når du køber et billigt solcelleanlæg med en batteriløsning.

Billige solcelleanlæg til virksomheder, boligforeninger og det offentlige

Et solcelleanlæg giver et kontant tilskud til bugettet hver måned i foran af sparede udgifter til el. Derud over giver solceller på taget et klart signal om, at virksomheden er miljøbevidst og føler medansvar for at reducere CO2-udledningen. Et stort anlæg i en virksomhed eller offentlig institution, sparer mange tons CO2. Det er socialt ansvar på en anden måde, end vi er vant til at se. Hvert år i mange år frem.

Solcelleanlæg over 10 kW uden batteri

Mange virksomheder og offentlige institutioner vælger at få solcelleanlæg, da de derved kan spare rigtig mange penge på elregningen. Med den teknologiske udvikling der er sket, koster solcellestrøm det samme som den gammeldags kulkraftværksstrøm. Og så sender man et signal om samfundsansvar med solceller på taget.

Solcelleanlæg over 10 kW med batteri

Mange virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger vælger at få solcelleanlæg, selv med vores billige solcelleanlæg er rigtig mange penge på elregningen. Det gælder især, når der kommer batterier ind over. Med en batteriløsning er der grøn strøm til rådighed i næsten alle timer på døgnet.

Solcelleanlæg delt op i elementer

Se her hvad et solcelleanlæg består af. Du kan ændre på størrelsen og effekten af alle komponenterne.

Solceller til dit solcelleanlæg 

Invertere til dit solcelleanlæg 

Batterier til dit eksisterende solcelleanlæg

Batterier til dit NYE solcelleanlæg