Solcelleanlæg priser

Ser du efter priser på solcelleanlæg, så kig her. Vores mission er at levere de bedste solcelleanlæg til prisen. Vi ser ikke kun på prisen men også på kvaliteten. Vi forhandler kun gode mærkevarer vi ved holder mange år frem.

Priser på solcelleanlæg varierer en del. Der er mange producenter om buddet og mange kvaliteter på markedet. Så generelt er det sådan, at der er stor forskel på hvilket solpanel og inverter man anvender. Kvalitet og pris hænger ofte sammen, og vi har skabt gode priser på komplet monteret solcelleanlæg, hvor enkeltdelene er af høj kvalitet.

Overvejer du et solcelleanlæg med batterier, kan du se mere om priser på solcelleanlæg til private her Se også køb af hus med solceller.

Kontakt os for priser på et solcelleanlæg med batterier.

Se mere om solpaneler her

Kontakt

Solcelleanlæg til private

Der er en solcelleløsning til næste alle hus- og forbrugsstørrelser. Det afhænger i høj grad af hustype, hvornår huset er bygget, familiens størrelse, om der er elbil, varmepumpe og så videre. Kontakt os, så finder vi ud af den bedste løsning til jer.

Se priser

Solcelleanlæg over 10 kW

Mange virksomheder og offentlige institutioner vælger at få solcelleanlæg, da de derved kan spare rigtig mange penge på elregningen.

Se priser