Her opsamler vi alle de nyheder, vi har om solcelleanlæg, som betyder noget for dig som kunde. Det er alt fra hotteste nyheder om politiske beslutninger og lovændringer, som har direkte effekt på din økonomi, til de sidste prisjusteringer og tips vi har at give af.

Hos Billigsolceller gør vi alt vi kan, for at være blandt de allerbilligste på markedet og det vil også være en konstant faktor, at vi aldrig vil gå på kompromis med at levere materialer i høj kvalitet; vi hører ikke til den del af branchen, som finder NoName Kina-produkter og sætter vores eget firmanavn på. Vi handler kun med anerkendte producenter, hvis produkter vi kan se ydelser på i internationale tests.

Det er stadig en nyhed, at man nu kan købe batteri til solcelleanlægget. I starten virkede det som et udstyrsstykke til de få, som ville være med på forkanten, men nu ser vi at over halvdelen af alle anlæg er med batteri. Batteriernes effektivitet og smarte funktion gør, at man idag kan få den oplevelse, at blive helt selvforsynende i store perioder på et kalenderår. Og man kan tilslutte sin elbil til anlægget og lade den op med strøm fra dagens sol, det er faktisk en ret så smart og indbydende tanke.