Vi står for høj kvalitet og troværdighed

Billigsolceller er grundlagt, for at kunne tilbyde prisbevidste private de gode varemærker til superpriser for et komplet solcelleanlæg. Helt på lige fod med vores erhvervskunder. I flere år har vi primært solgt til erhverv fra “Solcellekonsulenten”, som vi startede i 2012. Den viden og erfaringer vi dagligt får der, tager vi med over i “Billigsolceller”.

Det er vores erfaring, at det er super vigtigt, at producenten af solcellepanelerne er dygtig og anerkendt for god kvalitet og holdbarhed. Ellers holder de fine økonomiske regnestykker ikke, hvor man regner med 25-års udsigter. Som forhandler skal man  have en vis størrelse, for at kunne forhandle de store og gode varemærker – og den størrelse har vi. Derfor kan vi tilbyde de allerbedste mærker der findes på markedet i dag,  vi handler kun med dem, som vi vurderer har tilstrækkelig høj produktkvalitet og en god stærk økonomi bag sig. Ellers tror vi ikke de overlever på den lange bane – og gør de ikke det, så hjælper en mangeårig produktgaranti jo ikke meget.

Vi står på vores holdninger

Vi har grundlagt firmaet på et sæt holdninger, som vi kan stå på med god samvittighed. Vi lancerer altid kun mærkevarer, aldrig NoName eller OEM-varer under vores eget firmanavn. Så når vi rådgiver dig til at købe det ene varemærke fremfor det andet, så er det kun for at give dig den oplevelse af kvalitet du ønsker. Ikke for at score kassen på egenimport af OEM-produkter, som ingen vil stå ved, når det gælder.

Køb dit anlæg hos os

Når du køber hos os, får du alle fordelene. Vi har sat os for, at firmanavnet forpligtiger os, så du får altid prisbillige anlæg her. Desuden har vi fået mange gode samarbejdspartnere gennem årene, og den samlede erfaring med produkterne og montering og tilslutning, kommer dig til gode. Vi har skabt en effektiv og kort proces fra køb til montering.  Vi styrer projektet fra start til mål hvor anlægget køer som det skal til aftalt tid.

Medarbejderstaben deler vi i det daglige med vores søsterselskab Solcellekonsulenten, så du får altid den bedste og mest kompetente rådgivning. Vi har været med i gamet i 6 år og holder os konstant opdateret med den nyeste viden indenfor området. Solcellekonsulenten A/S er med i Dansk Solcelleforening og vi er frontløbere, når det gælder om at påvirke politikere, myndigheder og el-selskaber, så solcelleejeres vilkår bliver bedre fremover.

Kontakt