Vi står for høj kvalitet og troværdighed

Billigsolceller er en del a Klimaenergi A/S og grundlagt, for at kunne tilbyde prisbevidste private de gode varemærker til superpriser for et komplet solcelleanlæg. Helt på lige fod med vores erhvervskunder.

Det er vores erfaring, at det er super vigtigt, at producenten af solcellepanelerne er dygtig og anerkendt for god kvalitet og holdbarhed. Ellers holder de fine økonomiske regnestykker ikke, hvor man regner med 25-års udsigter. Som forhandler skal man  have en vis størrelse, for at kunne forhandle de store og gode varemærker – og den størrelse har vi. Derfor kan vi tilbyde de allerbedste mærker der findes på markedet i dag,  vi handler kun med dem, som vi vurderer har tilstrækkelig høj produktkvalitet og en god stærk økonomi bag sig. Ellers tror vi ikke de overlever på den lange bane – og gør de ikke det, så hjælper en mangeårig produktgaranti jo ikke meget.

Køb dit anlæg hos os

Når du køber hos os, får du alle fordelene. Vi har sat os for, at firmanavnet forpligtiger os, så du får altid prisbillige anlæg her. Desuden har vi fået mange gode samarbejdspartnere gennem årene, og den samlede erfaring med produkterne og montering og tilslutning, kommer dig til gode. Vi har skabt en effektiv og kort proces fra køb til montering.

Kontakt