Finansiering af solcelleanlæg

Vi kan at hjælper med finansiering af solcelleanlæg, til konkurrencedygtige priser. I samarbejde med Resurs Bank, kan dit køb finansieres over en periode på helt op til 15 år. Til lave renter og moderat gebyr. Vi har gjort det let at ansøge. Så når du har indsendt de nødvendige papirer til Resurs Bank, varer det ikke længe, før vi kan levere og montere dit nye anlæg.

Klik på Resurs Banks logo til højre her på siden, som linker dig over på deres hjemmeside, hvor du ansøger om lånet. Der udfylder du de tomme felter med dine ønsker til beløb og afdragsperiode.

Du har købt en pengemaskine

Det er ikke så tit, du køber noget, som tjener sig ind. De fleste ting forbruger energi og dermed penge i al den tid, du ejer dem. Et solcelleanlæg arbejder hver dag på at skaffe dig penge i form af indhøstet gratis energi. Så når finansieringen er på plads, passer investeringen sig selv. Dit anlæg tjener penge hver dag, både ved at opspare strøm på batteriet og ved at sælge det overskydende strøm til nettet. På den måde betaler du kun et mindre beløb af den månedlige udgift til afdragene på anlægget. Og en skønne dag har du betalt det sidste afdrag og derfra er dine udgifter til el markant mindre.

Klik på Resurs Banks logo så er du i gang.

Lån op til 350.000 til kun 2,95%

Lånet hos Resurs Bank er anderledes end et lån i en kreditforening eller i bank. Resurs Bank tager ikke pant i din bolig, så ønsker du at friholde den fra behæftelse, så vælg alternativet fra Resurs Bank. Du kan vælge en så kort en afdragsperiode du vil, helt ned til 12 måneder og op til 15 år.

Solceller giver god økonomi

Investering i solceller, er sundt for økonomien. Der er forskel på hvor meget man får ud af at investere i solceller, anlæg og batterier, da  forbrug er individuelt og husets placering og retning har betydning. Derfor vil en præcis besparelse ikke være mulig at udregne uden yderligere data. Tal fra tidligere handler i branchen, viser at et solcelleanlæg med batteri reducerer din el-regning med godt 70-75%.