Solcelle batteri produkter

batteri lg gem strøm lagring af strøm

Priser

BilligSolceller har vidt forskellige varianter af batteriløsninger. Ved nogle batterier er inverteren inkluderet i batteriet, mens nogle inverterproducenters invertere kan sammensættes med mange forskellige batterier. Klik videre for at se de forskellige udgaver af batterier og batteriløsninger.

BYD batteri lagring solcellebatteri

BYD

BYD er en kinesisk producent af batterier, og virksomheden blev grundlagt i 1995. Udover batterier producerer BYD også LED-lys, solceller, toge og biler. BYD er pt. den største producent af elektriske biler. Der findes forskellige batterierstørrelser til fornuftige priser, så der findes ét til hver hustype.

Fronius solcellebatteri batteriløsning lagring af el

Fronius

Fronius er en østrigsk producent af blandt andet invertere og batterier. Det er top-professionelt firma, og dets produkter er af højeste kvalitet. Netop dette mærke vælges af mange på baggrund af effektivitet, stabilitet, garantier og pålidelighed. Der er her tale om et topklasse-batteri.

kostal piko batterilager solcellebatteri

Kostal Piko

Kostal er et gammelt firma, men har beskæftiget sig med solcelleanlæg og batterier siden 2006. Kostal er en tysk virksomhed og er i høj grad kendetegnet ved kvalitet og pålidelighed. Kostal er kendt for dets høje standarder og hører også til i den bedre ende af batteri.

SMA Sunny boy storage solcellelagring gem strøm til om aftenen

SMA

SMA  er en tysk producent med mange års erfaring. SMA producerer ikke batterier, men dets invertere og lagringsenheder vælges ofte pga. deres kompatibilitet med mange forskellige batterier. Med en inverter og lagringsenhed samt et batteri fra f.eks. LG har man et kvalitetsanlæg med høj effektivitet.

solaredge batterilager solcellebatteri lagring af strøm elektricitet

SolarEdge

SolarEdge er primært kendt for sine inverterløsninger, men har lavet en lagringsmulighed, således forskellige typer batterier kan tilkobles et solcellesystem. SolarEdge anvendes verden over, og hvis man vælger det rigtige batteri, får man et rigtig godt, stabilt system.

solax power solcellebatteri batterilager

SolaX Power

SolaX er en kinesisk producent af invertere og batterier, som storsatser på udviklingen af innovative, prisvenlige produkter. Invertere og batterier udvikles af primært tyske ingeniører, hvorfor produktet har en god kombination af prisvenlighed og god kvalitet.

sonnen batteri solcellebatteri lagring af strøm gem elektricitet batterilager batteriløsning

Sonnen

Sonnen er en tysk batteriproducent, som er forgangsvirksomhed inden for batteribranchen. Hvor andre batteriproducenter garanterer mellem 4.000 og 7.000 cyklusser (op- og afladninger), opererer Sonnen-batterier med omkring 10.000 cyklusser. Dette er markedets absolut bedste batteri.

SONY solcellebatteri batteriløsning tysk kvalitet

SONY

SONY er et kendt mærke for mange andre teknologiske apparater, men laver også lithium-batterier til solcelleanlæg. Sony er kendt for at lave kvalitetsprodukter, og dets batterier er ligeledes kendetegnet ved et højt antal cyklusser (op- og afladninger) og yder på et meget stabilt niveau.

lg tysk kvalitet solcellebatteri batteriløsning

LG Chem

LG har i en lang årrække lanceret en række produkter inden for solenergi. Udover solceller producerer virksomheden også lithium-batterier. Batterierne er af højeste kvalitet og bruges ofte i sammenhæng med invertere og lagringsenheder fra for eksempel FRONIUS, SMA og SolarEdge.

Vi forhandler flere mærkevarer af  batterier til solceller. De er alle af typen lithium ion batterier, da det er den bedst egnede til langsigtet opbevaring af strøm, også kaldet en batteribank. Lithium batterier anvendes verden over til solcelleanlæg og de fås i mange størrelser. Når du køber et batteri, får du godt 70% ud af solcelleanlægget mod kun 30% uden batteri.

Der findes billigere batterier, som GEL-batterier, der kort fortalt er et blybatteri med syre i. De er dog ret så underlegne på ydelse og holdbarhed i forhold til lithiumbatteriet. Den tekniske løsning er under udfasning, da den taber stort til lithium på både effekt og holdbarhed. Et moderne lithium batteri fra Sonnen, klarer 10.000 cyklusser og har en fabriksgaranti på 10 år. Med et batteri bliver du praktisk taget selvforsynende med strøm hele sommeren.

Gode råd før du køber lithium batteri kan læses her.

Se priser på komplet monteret solcelleanlæg her med batterier