Batteri

Vi kender i forvejen til batterier. I mobiltelefonen, ipad og computer. Nu kan du købe et meget stort et, der sidder på væggen eller står på gulvet som et køleskab. Det er et batteri, som opbevarer stærkstrøm til brug i huset. Et batterilager lades op af strøm  fra solceller, der producerer strøm i dagtimerne. Et solcelleanlæg  med batteri, giver supergod økonomi. Med solceller og lagring af strømmen sparer du udgiften til den strøm, du ellers ville have brugt natten over til for eksempel køleskab, fryser, computer og varmepumpe.

Når du køber et komplet solcelle batteri til dit hus, vil du opleve at du en stor del af året, bliver du selvforsynede med strøm. Vi kan levere det i flere forskellige størrelser og mærker. Se mere og læs om batteri til solceller under batterianlæg.

Se priser på komplet monteret solcelleanlæg her med batterier

Solcelleanlæg anno 2018

Solcelleanlæg er kommet for at blive, og har historisk set aldrig været billigere.

Solpaneler med 25 års garanti.

Batterier med 10 års garanti og 10.000 cyklusser / opladninger.


Kontakt os i dag for et hurtigt tilbud – Vi sidder ALTID klar til at tage en snak med dig. Så ring +45 28808182 og få et godt tilbud på et komplet monteret solcelleanlæg. Hør os om en pris på delvis selvforsyning med strøm.