Aleo Solar solceller2018-11-15T13:56:27+00:00

Aleo Solar solceller

Aleo Solar solceller laver nogle af verdens bedste. De har høj ydeevne, er bygget af gode materialer og kommer med en god garanti. Når man ser på en sammenlignende test, hvor alle solceller deltog, så ligger Aleo med helt i top. Se ind på dette link. Aleo er en af de førende pionervirksomheder indenfor solcelleproduktion og er en af de ledende indenfor forskning og produktudvikling. Deres fremstillingsproces, kvalitetskontrol og sortering er omfattende og i høj grad medvirkende til de flotte resultater deres paneler yder. Aleo Solar er et firma, som har eksisteret så længe, at de rent faktisk kan bevise hvad deres produkter kan levere efter 20 år – så deres påståede garantiydelse efter 20 år, er bevislig og offentlig anerkendt. Aleo er den eneste producent i verden, som lover en ydelse efter 2 år på 98% af panelets nominelle effekt. Det er meget vigtigt hvor procentvis effektivt et solcellepanel er, fordi der kun er et begrænset areal på sit tag, hvor der kan ligge solcellepaneler. Har du købt for eksempel 20 paneler á 295 watt, er det ikke lige meget om effektiviteten på dem er 80% eller 90% af deres maksimale ydelse.

En garanti der batter.

Når du køber Aleo Solar, får du et højkvalitets produkt du kan være tryg ved. Vi mener man trygt kan stole på Aleos garanti, der ikke kun læner sig op ad de supergode produkter i sig selv, men også har bund i Aleos Solars firma mæssige størrelse og økonomiske pondus. De har noget at have deres garanti i – og det er en ret så vigtig pointe når vi taler om garanti. Vi har set dårlige eksempler på producenter som udstak en årelang garanti, hvorefter firmaet lukkede efter få års produktion. I sådan en situation er du som kunde rigtig dårligt stillet.

Se andre solpaneler  her

Se priser på komplet monteret solcelleanlæg her

Kontakt

Minimum 10% afkast første år…

Vi har udarbejde rigtig mange beregninger og tilbud på solcelle-anlæg på den nye time afregning med mindst 10% afkast første år.

130 øre i statsstøtte pr KWh!

Så er det nu du skal kontakt os. Inden længe åbnes 20MW puljen for ansøgning, hvor staten betaler 130øre pr KWP du ikke selv når at forbruge.